Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g28g27kcal5.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Makaroni, tumma 28g101kcal3.8g18.5g0.8g1.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g339kcal21g42.4g8.4g3.4g
Valittu annoskoko104g170kcal10.5g21.2g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna52g85kcal5.3g10.6g2.1g0.9g
Arvot/100g100g164kcal10.1g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001