Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 36g27kcal5.8g0g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g34g41kcal1.1g1.2g3.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)25g61kcal2.3g10.9g0.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g263kcal18.6g25g8.4g5.4g
Valittu annoskoko104g131kcal9.3g12.5g4.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna52g66kcal4.7g6.3g2.1g1.4g
Arvot/100g100g127kcal9g12.1g4.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858