Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g32g30kcal0.2g7g0.2g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g38g49kcal7.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g208kcal17.2g17g7.2g0.6g
Valittu annoskoko104g104kcal8.6g8.5g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g52kcal4.3g4.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451