Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 60g192kcal16.1g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5.2g14kcal0.4g2.7g0.1g0.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 17g7.9kcal0.5g0.8g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g439kcal34.4g8.8g29.6g2g
Valittu annoskoko103g219kcal17.2g4.4g14.8g1g
Annoskoko puolitettuna52g110kcal8.6g2.2g7.4g0.5g
Arvot/100g100g212kcal16.6g4.3g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347