Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot13g38kcal1.8g0.1g3.4g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g631kcal15.8g1g63.6g0.8g
Valittu annoskoko104g316kcal7.9g0.5g31.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g158kcal4g0.3g15.9g0.2g
Arvot/100g100g305kcal7.6g0.5g30.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207