Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow22g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g33g110kcal4.3g22.3g0.5g2.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g377kcal20.2g49.8g11g4.6g
Valittu annoskoko104g188kcal10.1g24.9g5.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna52g94kcal5.1g12.5g2.8g1.2g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145