ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g99g202kcal17.7g0g14.8g0g
Fariinisokeri2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.2g7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g442kcal35.4g9.2g29.6g0g
Valittu annoskoko104g221kcal17.7g4.6g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna52g111kcal8.9g2.3g7.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.4g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307