Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g31g6.2kcal0.4g0.9g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Katkarapu 21g14kcal3g0g0.2g0g
Herne 9g6.4kcal0.5g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 39g128kcal4g25.9g0.4g1.3g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g342kcal16.6g55.8g4.6g3.2g
Valittu annoskoko104g171kcal8.3g27.9g2.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g86kcal4.2g14g1.2g0.8g
Arvot/100g100g165kcal8g26.8g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844