Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet31g7.1kcal0.6g0.8g0.8g0.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g23g76kcal4.4g0.2g6.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml39g59kcal0.8g1g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g292kcal12.2g5.6g26g1.4g
Valittu annoskoko104g146kcal6.1g2.8g13g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g73kcal3.1g1.4g6.5g0.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300