Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g47g52kcal11.2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Margariini 80% keskiarvo2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g39g43kcal1.2g1.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g230kcal25.2g3.8g13g0.6g
Valittu annoskoko104g115kcal12.6g1.9g6.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g58kcal6.3g1g3.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.8g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486