Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g25g30kcal4.8g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g121kcal11.8g6g5.6g2.8g
Valittu annoskoko104g60kcal5.9g3g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna52g30kcal3g1.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g58kcal5.7g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935