Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala9g30kcal1.4g5.5g0.2g0.9g
Maitojuoma, profeel, valio31g6.2kcal1g0.6g0g0.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 9g4kcal0.9g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g39g25kcal4.3g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g219kcal17.6g20.4g7g2.8g
Valittu annoskoko104g109kcal8.8g10.2g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna52g55kcal4.4g5.1g1.8g0.7g
Arvot/100g100g105kcal8.5g9.8g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040