Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Heinz ketsuppi1.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g158kcal15.4g5.8g7.2g1g
Valittu annoskoko104g79kcal7.7g2.9g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g39kcal3.9g1.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g76kcal7.4g2.8g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696