Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato19g68kcal2.3g14.1g0.2g0.6g
Mozzarella juustoraaste, valio9g27kcal2.4g0g2g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g6.1g20kcal0.7g3.4g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l31g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g414kcal24.8g40.8g16.6g1.4g
Valittu annoskoko104g207kcal12.4g20.4g8.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g103kcal6.2g10.2g4.2g0.4g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.6g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264