Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus146g95kcal2.3g21.9g0.1g2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä167g113kcal5.2g20g1.2g5g
Atria broilerin fileesuikale naturell292g321kcal67.1g0g6.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g9g26kcal0.8g1.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g1109kcal150.8g87g18.2g14g
Valittu annoskoko1030g555kcal75.4g43.5g9.1g7g
Annoskoko puolitettuna515g277kcal37.7g21.8g4.6g3.5g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084