Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow150g105kcal25.5g0g0.5g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g75g151kcal15.4g0.1g10g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g100g170kcal7.7g5.2g13g2.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g200g56kcal2.2g9.6g0.8g6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5g11kcal0.9g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g985kcal103.4g31.6g49.6g17.6g
Valittu annoskoko1030g493kcal51.7g15.8g24.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna515g246kcal25.9g7.9g12.4g4.4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652