Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 120g91kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Lanttu 99g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Porkkana 76g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Purjosipuli 25g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 28g10kcal0.6g1.2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton113g248kcal12.6g2.8g21.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2061g850kcal36g64.4g47.4g12.6g
Valittu annoskoko1031g425kcal18g32.2g23.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna515g212kcal9g16.1g11.9g3.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320