Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 563g165kcal3.1g29.8g1.1g10.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%281g759kcal47.8g0g64.7g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4.5g17kcal0.6g2.8g0.3g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g51g456kcal0g0g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2061g2897kcal108.6g82.2g234.2g27g
Valittu annoskoko1031g1448kcal54.3g41.1g117.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna515g724kcal27.2g20.6g58.6g6.8g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650