Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g451g113kcal4.5g22.1g0.9g11.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska Eldorado220g44kcal2.6g7.7g0.2g3.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g85g245kcal27.9g1.1g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2061g1578kcal157g66.6g76.2g30.6g
Valittu annoskoko1031g789kcal78.5g33.3g38.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna515g395kcal39.3g16.7g19.1g7.7g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763