Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3109g529kcal12.4g77.7g18.7g21.8g
Paprika punainen 777g228kcal7.3g35g3.1g14.8g
Paprika keltainen 777g234kcal7.3g39.6g1.6g15.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2591g907kcal41.5g178.8g2.6g36.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g2176g2176kcal154.5g326.4g26.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g518g2124kcal129.5g10.4g176.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl52g466kcal0g0g51.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13328kcal705g1335.8g560.2g176.8g
Valittu annoskoko10000g6664kcal352.5g667.9g280.1g88.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3332kcal176.3g334g140.1g44.2g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193