Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g798g162kcal4.8g30.3g2.4g11.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g60g9kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 28g247kcal0g0g27.9g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g952kcal17.8g82.2g61.4g29g
Valittu annoskoko1032g476kcal8.9g41.1g30.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna516g238kcal4.5g20.6g15.4g7.3g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927