Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Perunajauho 1dl=70g25g84kcal0g20.5g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g341kcal2g3g35.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g125g81kcal13.8g5.3g0.4g0g
Marianne crush 150g75g323kcal0.9g64.6g6.3g1.3g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)213g181kcal0.6g43.7g0.2g4.5g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Ranskalaiset pastillit50g231kcal1.5g35.1g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g4689kcal82.6g553.4g231.8g13.8g
Valittu annoskoko1032g2344kcal41.3g276.7g115.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna516g1172kcal20.7g138.4g58g3.5g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89576