KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi317g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g238g935kcal192.6g16.6g9.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 87g274kcal9.2g51.8g1.9g4.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g79g452kcal18.1g15.5g39.3g4.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 52g167kcal14.9g3.6g10.3g15.8g
Kananmuna kuoreton 174g249kcal21.8g0.5g17.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 43g378kcal0g0g42.8g0g
Hiiva, 50g32g19kcal4.2g0.3g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g4947kcal521.8g176.6g243.6g50.8g
Valittu annoskoko1032g2473kcal260.9g88.3g121.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna516g1237kcal130.5g44.2g60.9g12.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533