Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)201g1443kcal1.6g1.6g160.4g0g
Sokeri 281g1139kcal0g280.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 321g1101kcal32.7g224.5g3.8g11.2g
Kananmuna kuoreton 176g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 40g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g36kcal1.8g1.1g2.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g7991kcal119.2g1023g370g28.2g
Valittu annoskoko1032g3996kcal59.6g511.5g185g14.1g
Annoskoko puolitettuna516g1998kcal29.8g255.8g92.5g7.1g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925