Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow87g307kcal6.1g69.3g0.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g722g332kcal23.1g34.6g10.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 96g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.4g0.2kcal0g0g0g2g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g96g277kcal6.4g58.1g1.6g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g1906kcal77.6g324.2g31.4g15.2g
Valittu annoskoko1032g953kcal38.8g162.1g15.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna516g477kcal19.4g81.1g7.9g3.8g
Arvot/100g100g92kcal3.8g15.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157