Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 377g150kcal13g15.3g2.3g7.5g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi551g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g517kcal30g43.4g20.2g20g
Valittu annoskoko1032g259kcal15g21.7g10.1g10g
Annoskoko puolitettuna516g129kcal7.5g10.9g5.1g5g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811