Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss417g113kcal3.3g21.3g1.7g12.1g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g208g156kcal4g33.3g0.4g2.1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g133g213kcal21.3g1.3g12g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g23g28kcal0.6g1.4g2.1g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g1025kcal58.6g115.2g32.4g29.6g
Valittu annoskoko1032g512kcal29.3g57.6g16.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna516g256kcal14.7g28.8g8.1g7.4g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822