Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale106g340kcal12.8g0g31.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)156g31kcal2.5g7.8g0.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk500g134kcal3g26.5g1g7g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g6.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 6.3g16kcal0.9g1.3g0.3g2.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g1954kcal47.8g93.8g156.2g23.4g
Valittu annoskoko1033g977kcal23.9g46.9g78.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna516g488kcal12g23.5g39.1g5.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943