Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow42g153kcal5.8g29.5g1.3g1.2g
Kesäkurpitsa306g52kcal1.2g7.7g1.8g2.1g
Tomaattimurska, 1 prk175g47kcal1g9.3g0.3g2.4g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g5.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g44g66kcal7.9g0g3.9g0g
Broilerijauheliha, annos 100g175g187kcal40.4g0g17.5g0g
Maizena maissitärkkelys8.8g31kcal0.1g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g1269kcal129.8g137.2g50.2g15.6g
Valittu annoskoko1033g634kcal64.9g68.6g25.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna516g317kcal32.5g34.3g12.6g3.9g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057