Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi419g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g587g2055kcal20.6g475.6g5.9g17.6g
Kuivahiiva, annos 11g7.7g28kcal3.5g3.1g0.5g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g4447kcal48.2g965.8g40.8g35.2g
Valittu annoskoko1033g2224kcal24.1g482.9g20.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna516g1112kcal12.1g241.5g10.2g8.8g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547