Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 112g72kcal0.6g13.3g0.4g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 127g96kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Juuriselleri 56g18kcal0.7g2.6g0.1g1.7g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g56g146kcal1.7g2.5g15.2g0.3g
Piparjuuri, annos 10g70g26kcal3.2g7.7g0.2g5.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g70g84kcal1.6g3.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g960kcal22.4g110.8g46.8g32.6g
Valittu annoskoko1033g480kcal11.2g55.4g23.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna516g240kcal5.6g27.7g11.7g8.2g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767