Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1748g1748kcal401.9g0g15.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1214g3398kcal230.6g0g267g0g
Ruokakerma Valio 5%971g583kcal11.7g27.2g48.5g0g
Sokeri117g473kcal0g116.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4854g1699kcal48.5g315.5g24.3g0g
Rypsiöljy 49g429kcal0g0g48.5g0g
Valkosipuli 78g84kcal6.1g12.7g0.5g1.6g
Sipuli (kuorittu)971g262kcal12.6g46.6g1.9g16.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17351kcal1422.8g1036.8g812.8g36.2g
Valittu annoskoko10000g8676kcal711.4g518.4g406.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4338kcal355.7g259.2g203.2g9.1g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752