Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 5155g1437kcal117g149.5g10.3g113.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2062g7010kcal41.2g61.9g721.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g516g1907kcal123.7g0.5g159.8g0g
Oliiviöljy 464g4103kcal0g0g463.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g52g49kcal0.6g9.4g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g52g464kcal0g0g51.5g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1701g2756kcal432.1g1.7g114g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35452kcal1429.2g446g3042.2g226.8g
Valittu annoskoko10000g17726kcal714.6g223g1521.1g113.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8863kcal357.3g111.5g760.6g56.7g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096