Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 96g315kcal9.8g63.9g1.1g3.2g
Herne 117g80kcal5.9g10.9g0.5g3.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 111g22kcal0.8g3.3g0.1g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g292g59kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Maissi, purkki Rainbow92g55kcal1.8g8.8g1.4g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 29g66kcal4.1g0.5g5.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 292g269kcal46.1g7.3g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2069g1751kcal141.6g214g30.2g26.6g
Valittu annoskoko1034g875kcal70.8g107g15.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna517g438kcal35.4g53.5g7.6g6.7g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221