Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g187g749kcal13.7g116g26.2g2.2g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sokeri 159g646kcal0g158.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa300g300kcal32.9g9g15g0g
Karpalo 150g49kcal0.7g5.2g1g4.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio150g210kcal4.2g9.7g18g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g4199kcal123.6g613g137.2g14.2g
Valittu annoskoko1035g2100kcal61.8g306.5g68.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna518g1050kcal30.9g153.3g34.3g3.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239