Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 90g73kcal1.4g15.2g0g2.7g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)188g66kcal3g12.9g0.2g2.6g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.3g21kcal0.5g0.7g1.7g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g120g414kcal30g72.1g2.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1708kcal75g241.2g51.8g42.6g
Valittu annoskoko1035g854kcal37.5g120.6g25.9g21.3g
Annoskoko puolitettuna518g427kcal18.8g60.3g13g10.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959