Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)720g806kcal165.6g0g15.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus150g195kcal4.5g3g19.5g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g165g462kcal29.7g0.8g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g2927kcal399.6g7.6g145.2g0g
Valittu annoskoko1035g1463kcal199.8g3.8g72.6g0g
Annoskoko puolitettuna518g732kcal99.9g1.9g36.3g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129