Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g169g34kcal3g3.7g0.5g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g169g51kcal7.8g3.4g0.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g11g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g7.5g28kcal0.1g6.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g113g73kcal14.6g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g399kcal52.4g33.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko1035g200kcal26.2g16.8g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna518g100kcal13.1g8.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139