Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell281g309kcal64.7g0g5.9g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g225g810kcal32.4g132.5g15.7g21.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g259g448kcal30g59.8g4.1g34.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)158g276kcal3.1g5.5g26.8g6.9g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g113g135kcal4.5g23.6g2.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g3955kcal269.4g442.8g109.6g131.2g
Valittu annoskoko1035g1978kcal134.7g221.4g54.8g65.6g
Annoskoko puolitettuna518g989kcal67.4g110.7g27.4g32.8g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023