Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.4g71.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g301kcal8.9g61.3g1.1g3.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste44g158kcal12.7g0.7g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)175g482kcal28g1.8g40.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g131g18kcal2.5g0.5g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 88g30kcal4g1.7g0.3g2.2g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 175g80kcal5.3g8.4g2.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste88g315kcal25.4g1.5g24.5g0g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 26g52kcal0.4g0.5g5.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4423kcal201.2g154.4g336.6g13.4g
Valittu annoskoko1036g2212kcal100.6g77.2g168.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna518g1106kcal50.3g38.6g84.2g3.4g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100