Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen87g23kcal0.8g4g0.3g1.7g
Kukkakaali 245g59kcal4.4g5.4g0.7g5.6g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g219g262kcal7.4g7.9g21.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g22g74kcal4.4g0g6.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)26g101kcal7.6g0.5g7.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g175g437kcal31.5g0g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g2400kcal134.8g45.4g180g26.6g
Valittu annoskoko1036g1200kcal67.4g22.7g90g13.3g
Annoskoko puolitettuna518g600kcal33.7g11.4g45g6.7g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977