Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi175g788kcal11.4g105.1g36.8g5.4g
Voi 88g635kcal1g0.4g71.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl234g794kcal4.7g7g81.8g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g467g794kcal33.6g74.8g39.7g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Liivate 9g33kcal8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g6317kcal117.4g430.6g459g10.8g
Valittu annoskoko1036g3159kcal58.7g215.3g229.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna518g1579kcal29.4g107.7g114.8g2.7g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626