Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 87g26kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Hapankaali 350g98kcal3.7g15g0.7g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste175g44kcal1.6g8.4g0.5g5.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen175g243kcal33.2g0g12.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g1118kcal80g87g45g29.4g
Valittu annoskoko1036g559kcal40g43.5g22.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna518g280kcal20g21.8g11.3g7.4g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417