Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6467g4923kcal121.6g1002.3g12.9g64.7g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)2310g924kcal94.7g122.4g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Maustekurkku924g152kcal6.5g27.7g0.9g16.6g
Ruohosipuli, tuore116g31kcal1.6g4.4g0.7g1.3g
Sokeri 12g47kcal0g11.5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)58g12kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12240kcal451.8g2355.2g52.4g169.2g
Valittu annoskoko10000g6120kcal225.9g1177.6g26.2g84.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3060kcal113g588.8g13.1g42.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234