Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g250g60kcal3g10.8g0.5g0g
Juustodippi, Pirkka 300g188g244kcal5.8g3.2g23.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras75g263kcal9.8g52.5g1.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2075g2168kcal142.4g165.2g100.8g14.2g
Valittu annoskoko1038g1084kcal71.2g82.6g50.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna519g542kcal35.6g41.3g25.2g3.6g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265