Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g33.9g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2075g1067kcal80.2g88g40.8g13.2g
Valittu annoskoko1038g533kcal40.1g44g20.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna519g267kcal20.1g22g10.2g3.3g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355