Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%450g765kcal44.1g33.3g49.5g0g
Paprika, punainen98g25kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Nuudeli, keitetty, suolaton 240g318kcal9.3g60.8g3g3g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Chili paprika punainen16g6.3kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2078g2572kcal130g208.8g128.2g21g
Valittu annoskoko1039g1286kcal65g104.4g64.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna519g643kcal32.5g52.2g32.1g5.3g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407