Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Kukkakaali 117g28kcal2.1g2.6g0.4g2.7g
Kalkkuna 117g229kcal36.7g0g9g0g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g15g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Juuriselleri 88g28kcal1.1g4g0.2g2.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.8g10kcal1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g663kcal83.4g31.6g19.8g16.4g
Valittu annoskoko1040g331kcal41.7g15.8g9.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna520g166kcal20.9g7.9g5g4.1g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309