Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 233g306kcal42.9g13.6g8.6g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow233g47kcal7g4.7g0g5.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit233g40kcal3.7g5.1g0.5g4.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)233g198kcal2.3g8.2g16.3g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g88g304kcal11.4g58.6g1.8g5.3g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g2038kcal135.8g182.2g81g31.2g
Valittu annoskoko1039g1019kcal67.9g91.1g40.5g15.6g
Annoskoko puolitettuna520g509kcal34g45.6g20.3g7.8g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097