Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g776kcal88.8g0g46.7g0g
Punajuuri 117g45kcal1.2g8.1g0.2g2.9g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g88g228kcal23.7g0g14.9g0g
Cashewpähkinä 58g335kcal11.7g11g27.1g2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g3777kcal270.6g59.2g271.2g9.8g
Valittu annoskoko1040g1889kcal135.3g29.6g135.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna520g944kcal67.7g14.8g67.8g2.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853